Komunistët, pjesë e 14 Majit. Marko Dajti kandidon për Bashkinë e Tiranës me firmën e Flamur Nokës

Në zgjedhjet lokale të 14 Majit, do të jenë pjesë e garë edhe komunistët. Flamur Noka, numri dy i grupimit të Berishës, ka hedhur firmën që kryekomunisti Marko Dajti, të kandidojë si përfaqësues i Frontit të Majtë, për Bashkinë e Tiranës. Pak ditë më parë Berisha mbajti fjalim tek Kushtetuta e vlerave të djathta, me konservatorët e çibukut dhe patatinave.

Latest articles

Related articles