Pas Pazarit me Berishën, Rama tallet me Komisionet hetimore

Mbledhja e Komisionit Hetimor për koncesionet në Shëndetësi e parashikuar për ditën e sotme ka dështuar. Anëtarët e Partisë Socialiste nuk u paraqitën në mbledhje, pasi sipas tyre nuk kishte vendimmarrje për mbledhjen e radhës.

Kryetarja Albana Vokshi, ndërsa karriget e socialistëve ishin bosh, hodhi akuza ndaj tyre se po bëjnë përpjekje për të bllokuar punën e komisionit për dy koncesionet, sterilizimin dhe check up-in.

Latest articles

Related articles