SPAK merr në pyetje kreun e Komisionit të Prokurimit Publik

Kryetari i Komisionit të Prokurimit Publik KPP, Jonaid Myzyri, është paraqitur sot në SPAK në lidhje me çështjen e sterilizimit, ku është marrë në pyetje nga Prokuroria e Posaçme për rreth dy orë.

Kujtojmë se GJKKO më herët për të ka urdhëruar të hetohet kreu i KPP-së, i 4 anëtarëve të saj dhe roli i Beqajt dhe Shkëlqim Canit.

Gjithashtu është pyetur edhe për 20 praktika që SPAK i ka në verifikim dhe për herë të dytë Myzuri ka qenë në SPAK.

Hetimi ndiqet nga prokurori Elvin Goga. SPAK dyshon se KPP ka ndërhyrë duke anuluar tenderat e dhënë në mënyrë të drejtë.

Latest articles

Related articles