Jori dhe Lorenci përfundojnë në shtrat bashkë: Je në krevat me mua si mos të kënaqesh

Pas lojës së fituar nga Vëllai i Madh Jori dhe Lorenci kanë kaluar një natë në suitë, teksa kanë darkuar së bashku dhe kanë ndarë të njëjtin shtrat.

Teksa biseda ishte shumë pozitive dhe miqësore, duket se Lorenci nuk i ka ndaluar ngacmimet e tij.

Të shtrirë në shtrat ai e ka trajtuar Jorin si bashkëshorten e tij teksa e ka pyetur se si i kishte shkuar dita e punës.

Lorenci: Hhh grua si kalove sot në punë?

Jori: Shumë mirë, isha me shoqet e mija, piva kafe u kënaqa.

Lorenci: Normale moj se në krevat me mua si mos të kënaqesh

Latest articles

Related articles