‘Mos më jep urdhëra mua’, Kiara debaton sërish me Oltën(Video)

Një tjetër debat ka ndodhur mes dy vajzave brenda shtëpisë së Big Brother Vip. Kiara ka debatuar sërish me oltën pasi sipas saj Olta e komandon dhe ndërhyn në çdo moment në atë çfarë bën dhe çfarë thotë Kiara.

Kiara i ka kërkuar Oltës mos të ndërhyjë në momentin që asaj i jepet një zarf për tu komunikuar me banorët në shtëpi. Sipas saj, forma se si Olta shprehet është urdhëruese dhe i kërkoi asaj mos t’i drejtohet më në atë mënyrë.

Latest articles

Related articles