“Do fus në sherr Valbonën me Oltën”| Luizi nis të vërë në zbatim planin (VIDEO)

Luizi i tha Kiarës që të përmendi dy emra banorësh, që ai t’i fusë në sherr me njëri-tjetrin.

Kiara veçoi Oltën dhe Valbonën. Teksa këto të dyja po rrinin në kuzhinë, Luizi u afrua dhe nisi t’i ngacmoi.

Në mëngjes ai i tha Oltës dhe Valbonës se ato të dyja nuk do të shkojnë mirë me njëra-tjetrën në shtëpi dhe se do të zihen me pjata.

Luizi i tha Valbonës se Olta kishte thënë që pjatat, Valbona do i thyejë në dasmën e saj, dhe jo kur të grinden bashkë.

Latest articles

Related articles