Mikela e revoltuar me Kristin dhe Oltën: Erdhët t’i bëni analizat Kiarës

Mikela është revoltuar me Oltën dhe Kristin duke iu thënë se në vend që t’i rrinë afër Kiarës tani që është sëmurë , shkojnë dhe i bëjnë analizën për situatën me Luizin.

Mikela: Turp t’ju vijë! Në këtë gjendje vini dhe i bëni analizë, seriozisht e keni?

Luizi: Veç u gdhifsha këtu të dielën se do e shohin këta!

Latest articles

Related articles