Vit i drejtësisë dhe i Partisë Demokratike


Nga Mirela Karabina

Eshtë koha e funksionimit të drejtësisë ndaj kujdo që ka shpërdoruar besimin e qytetarëve: politikanë, deputetë apo funksionarë të tjerë të lartë.
SPAK njē investim amerikan që do japë rezultate pozitive.
Partia Demokratike ka shansin historik për të qenë alternativë qeverisëse me integritet, e cliruar nga hijet e sē shkuarës, e besueshme dhe e vërtetë.
Manipulimi mbi “shumicën” dhe “bashkim i PD” dy gënjeshtra, janë mendēsitë që Grupi i Rithemelimit i ofron demokratëve dhe qytetarëve.
Ndaj Partia Demokratike, drejtuesit e saj Lulzim Basha e Enkelejd Alibeaj, duhet të udhëheqin demokratët dhe qytetarët drejt së ardhmes për njē Shqipēri europiane krah partnerëve dhe aleatëve.

Latest articles

Related articles