Deputetët punuan vetëm 20 minuta sot

Lindita Nikolla ka mbyllur seancën plenare të ditës së sotme, vetëm 20 minuta pas nisjes së saj.

Ajo tha se seanca e radhës do të njoftohet në orët në vijim.

Ndërkohë edhe sot në Kuvendin e Shqipërisë situata ishte një kaos, ku deputetët e opozitës bllokuan foltoren duke kthyer karriget përmbys, si dhe hodhën tymuese.

Ndërkohë, ka kaluar për votim edhe rendin e ditës. Me votat e mazhorancës, 75 kundër, janë rrëzuar 6 projektligje të depozituara nga opozita. Në seancë u miratua vetëm projektligji “Për ratifikimin e marrëveshjes se huas, ndërmjet Republikës se Shqipërisë dhe Bankës Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim, për financimin e projektit “Aftësia ripërtëritëse e pare dhe zhvillimi i gjelbër- hua për politikat e zhvillimit””.

Projektligjet e propozuara nga opozita që u rrëzuan me votat e PS.

1-Projektligj “Për një shtese ne ligjin nr. 9975, date 28.7.2002, “Për taksat kombëtare”, te ndryshuar”.

2-Projektligj “Për disa shtesa ne ligjin nr. 125/2013 “Për koncesionet dhe partneritetin publik privat”, i ndryshuar”.

3-Projektligj “Për disa shtesa dhe ndryshime ne ligjin nr. 162/2020 “Për Prokurimin Publik””.

4-Projektligj “Për një ndryshim ne ligjin nr. 7895, date 27.01 .1995, Kodi Penal Republikës se Shqipërisë, te ndryshuar” .

5-Projektligj “Për një ndryshim dhe shtese ne ligjin nr. 7895, date 27.1.1995 “Kodi Penal i Republikës se Shqipërisë”, i ndryshuar””.

6-Projektligj “Për disa shtesa ne ligjin nr. 7895, date 27.1.1995 “Kodi Penal i Republikës se Shqipërisë”, i ndryshuar”.

Latest articles

Related articles