Apartamente, tokë dhe makinë, Prokuroria e Lezhës sekuestron pasuritë e një të dënuari në Angli!

Prokuroria Lezhë ka sekuestruar 9 pasuri të të dënuarit nga autoritetet Angleze për veprën penale “Prodhim dhe shitja e narkotikëve”, Gjovalin Kozhuta, si dhe të familjarëve të tij.

Sipas njoftimit të Prokurorisë, pasuritë dyshohen se janë krijuar nga veprimtaria kriminale.

Kozhuta është i dënuar nga autoritetet e drejtësisë Angleze për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve” të parashikuar nga neni 283 të Kodit Penal dhe pasuritë e mëposhtme përllogariten se kapin një vlerë prej 500.000 euro

Latest articles

Related articles