Jep dorëheqjen Drejtoresha e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Ka dhënë dorëheqjen nga posti këtë të enjte, drejtoresha e Drejtoresha e Përgjithshme e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Jeta Deda.

Raportohet se Deda është kapur me shkelje të rënda në drejtimin e sigurisë ushqimore në vend dhe ka dhënë dorëheqjen duke lënë postin e saj zyrtar.

Arsyet zyrtare ende nuk janë bërë të qarta, megjithëse në vijim po pritet një deklaratë nga ana e saj apo e përfaqësuesve.

Latest articles

Related articles