Açka: PD mbështet drejtësinë, Gaz Bardhi nuk përfaqëson grupin parlamentar

E pyetur nga media nënkryetarja e PD Flutura Açka deklaroi se Gazment Bardhi nuk mund të flasë në emër të PD dhe aq më pak të Grupit Parlamentar. PD mbështet drejtësinë dhe nuk ka ndryshuar qëndrim për marrëdhëniet strategjike me SHBA, BE dhe Britaninë e Madhe. Drejtësia duhet të veprojë ndaj kujtdo që ka shkelur ligjin, ka abuzuar me paratë dhe besimin e shqiptarëve.

Latest articles

Related articles