“TOPOLINO” – Çelsi që hap bravat. Kujdes, Ruani Banesat! E zbulon policia e Durrësit

Arsen Rusta

Një hetim intensiv i policisë së Durrësit ka zbuluar praktikën e re të vjedhjes së banesave e bizneseve me çelsin (kopil) Topolino.

WebLajm sjell disa prej modeleve që dyshohet se janë blerë nga grupet kriminale shqiptare dhe janë përdorur masivisht.

Ky dekoder ka aftësin të futet brenda fishekut të bravëz të kopjoj gjurmë e çelsit dhe brenda pak sekondash të kthehet në një çelës që hap derën.

Kosto e këtij çelsi dekoder varion nga 300 deri në 900 euro dhe blihet lehtësisht në faqet online.

Latest articles

Related articles