Erdogan çon Bilalin në marshimin pro Palestinës në Stamboll

STAMBOLL-Bilal Erdogan, djali i Presidentit të Turqisë Recep Tayyip Erdogan ditën e djeshme ishte pjesë e marshimit të madh pro-palestinez në Stamboll.

Në marshimin e Stambollit djali i kreut më të fuqishëm të Turqisë ishte i shoqëruar me ish ministrin e brendshëm Suleiman Soylou dhe ish kryetarin e parlamnetit turk Mustafa Sentop.

“Le të sqarojmë se në cilën anë jemi. Të paktën duhet të lëmë të dëgjohen ndjenjat tona”, tha djali i Recep Tayyip Erdogan për agjencinë amerikane.

Latest articles

Related articles