“Si nuk i shërbeu njëherë”/ Olta flet për Kristin dhe Keisin(Video)

Teksa po gatuanin në kuzhinë, Olta dhe Armaldo komentuan marrëdhënien mes Keisit dhe Kristit. Madje për këtë të fundit thanë se ai nuk prek punë shtëpie me dorë.

Sipas tyre, Kristi nuk bën asgjë në shtëpi, as pjatën që ha bukë nuk e lan. Olta u shpreh se ai është mësuar keq me Keisin, pasi ajo i shërben gjithë kohën.

Sipas saj, Kristi sa herë i thotë Keisit që ka uri apo etje, ajo gjithmonë ngrihet dhe i përgatit diçka për të ngrënë, apo i përgatit çajin.

Olta u shpreh se egoizmi i tij në shtëpi është i tepruar dhe si djalë që është rritur me kulturë evropiane, nuk duhet të jetë kaq i ledhatuar.

Latest articles

Related articles