Akuzat e Berishës, Spiropali: Një fantazi e shfrenuar lidh rusët me luleshtrydhet e Lushnjes e lapsat me ngjyra dhe ambasadoren Kim me citatet e Hoxhës

Vetëm një fantazi e shfrenuar lidh oligarkët rus me luleshtrydhet e Lushnjes, stilolapsat me rusët, ambasadoren me citatet e Hoxhës dhe komunistët e djeshëm, flamurin me betejat për shpëtuar Amerikën nga Edi Rama. Vetëm dëshpërimi i tyre sjell në jetë fantazinë se ata do të bëhen të dobishëm aty ku e kanë mbyllur derën, si të korruptuar, siç po bëjnë lundërthyesit e pa dalë në breg të detit. Është marrëzi, por tashmë marrëzia është bërë anëtare nderi në selinë e humbur në anë të Lanës. Vetëm lutja e tyre, bëje Zot ëndrrën të vërtetë, është shumë pak për ta bërë këtë të vërtetë. Këto dosje janë çështje të Amerikës dhe s’kanë mbetur t’ua qani ju hallin ëtu. Nuk është vnedi këtu që tu përgjigjeni çështjeve të tilla, ka takime formale e informale. Ky zjarr që ndizet është litari që ngrihet në shtëpinë e të varurit.

Latest articles

Related articles