Habit Luizi: Po ma dhanë mundësinë, ja cilët banorë do çoj në nominim

Dea, Kiara dhe e fundit Olta janë disa nga banoret që kanë patur avantazhin të çojnë 3 banorë në nominim.

Tani Luizi po pret rradhën e tij dhe gjatë një bisede me Beatin mëngjesin e sotëm ai zbuloi se cilët banorë do të zgjidhte.

Ndryshe nga të tjerët, Luizi tha se do çonte në nominim veten, Oltën dhe Armaldon

Latest articles

Related articles