PD ka humbur vokacionin mazhoritar në shoqëri – REDAKSIONALE

Partia Demokratike ka humbur vokacionin mazhoritar në shoqëri. Është e vetmja parti në rajon, ndoshta edhe në Europë, që bën Protesta me data dhe jo me kauza. Nuk ka një parti tjetër në rajon, as në Kosovë, Maqedoni, Serbi, Mali i Zi.

Teknologjia politike e viteve ‘ 90 me shifra të fryra dhe kënde pamjesh të trukura fshehin mjerimin politik dhe intelektual. Edhe foton masive që shpërndanë tinëzisht e kishin të 25/05/ 2019.

PD është bërë lodra disa individëve të modifikuara gjenetikisht nga diktatura, e infiltruar masivisht nga Sigurimi i Shtetit dhe janë “Money Driven”.

Përkundër PS që është Power Driven dhe përdor kuarjen me para, përmes oligarkëve, për ti mbajtur nën kontroll.

Kështu siç është PD nuk ka asnjë shans të jetë ndonjëherë përfasuese e interesave të qytetarëve dhe ndërgjegjes Kombëtare.

Fikni dritën.

Latest articles

Related articles