Aktakuza e sekretuar për Edi Ramën, kryeministër i Shqipërisë

Departamenti i Drejtësisë në SHBA ka sekretuar aktakuzën për kryeministrin Edi Rama përshkak të konventës së Vienës të 1961, për autoritetet shtetërore në detyrë. Edi Rama është kreu i një qeverie dhe ka imunitet diplomatik dhe autoritet amerikane nuk mund të hetojnë një person i cili ka imunitet diplomatik. Siç tregon dokumenti i mëposhtëm:Ka një aktakuzë publike, por ka edhe një aktakuzë të “sekretuar” ose të “vulosur” me emra dhe role në aferë.

No photo description available.
All reactions:

1

Latest articles

Related articles