Ministri Lavrov | Konflikti mes Rusisë dhe Perëndimit është pranë një lufte të vërtetë!

Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov ka folur për luftën në Ukrainë.

Ai është shprehur se konflikti mes Rusisë dhe Perëndimit është më shumë se një luftë e vërtetë dhe se nuk duhet të neglizhohet.

Lavrov dënoi Perëndimin për dërgimin e armëve me vlera miliarda dollarë në Ukrainë.

Ndër të tjera tha se Ukraina kundërshton bisedimet e paqes dhe vuri në dukje sa më gjatë të zgjasë konflikti aq më e vështirë do të jetë arritja e një zgjidhjeje.

Latest articles

Related articles