Lëkundjet e tërmetit frikësojnë qytetarët, dhjetra persona dalin nga banesa!

Në Tiranë qytetarët kanë dalë nga banesat e tyre të frikësuar. Siç shihet edhe nga pamjet, qytetarët kanë marrë makinat dhe disa prej tyre janë drejtuar tek sheshi “Nënë Tereza”.

Kjo pasi sheshi “Nënë Tereza” është një zonë e sigurt për shkak se nuk ka ndërtesa të larta rreth e përqark.

Latest articles

Related articles