Luiz Ejlli ka bërë një rrëfim të sinqertë ,Kiara: “Nuk do të lija kurrë”


Sigurisht, rrëfimin e ka bërë për Kiarën, duke ndarë me të se mësoi rreth sëmundjes tre muaj më parë.

Ai tha se në gusht do kurohet në Itali dhe se sëmundja e tij mund të kurohej vetëm në 3 klinika.
“Ke bërë mirë që ke thënë prit se dua kohë se do të kisha marrë në qafë edhe ty. Nuk e dija, shkova për kontroll dhe më thanë. Kam për të ikur në gusht në Bermago të shtrohem. Thonë që është sëmundje e rrallë, 11 klinika janë në botë për këtë. Njëra që jam interesuar ishte e zënë deri në gusht…”-tha ai.

Nga ana tjetër, moderatorja mbeti pa fjalë. Madje ajo i tha: “Nuk kam fjalë! Nëse do ishim bashkë, kurrë s’do të lija në balte”

Edhe pse janë shumë të afërt, mes tyre nuk ka lindur ende asgjë romantike. Përtej deklaratave të forta të këngëtarit, Kiara i ka bërkuar kohë.

Latest articles

Related articles