“O qelbësira, o mizerje”- Amos shtrihet mbi miell, bërtet dhe zgjon banorët e tjerë

O qelbësira, o mizerje/ Amos shtrihet mbi miell, bërtet dhe zgjon banorët e tjerë

Amosi nisi të bërtiste kur kuptoi se Dea dhe Mikela i kishin mbushur krevatin me miell, aq sa dhe banorët e tjerë u zgjuan nga gjumi.

Amosi: O mizerje, o qelbësira!

Banorët: Çfarë ka?

Amosi: Më kanë mbushur krevatin me miell!

Latest articles

Related articles