Emrat e fëmijëve të Gjyqtarëve, shefave të policisë dhe patronazhistë e PS në Magjistraturë

Media ka siguruar listën e fituesve të shkollës së Magjistraturës e cila shkaktoi debat politik për shkak të gabimeve në korrigjim. Ajo që vihet re në këtë listë është se shumica e fituesve janë bashkëpunëtorë të Partisë Socialiste, si komisionerë zgjedhorë dhe nëpunës administrate.

Por nuk mungojnë as fëmijët e prokurorëve e gjyqtarëve.

Latest articles

Related articles