Intelektualët e Enverit duan të censurojnë demokracinë!

Një grup intelektualësh të edukuar gjatë kohës së Emver Hoxhës i kanë kërkuar AMA që të ndërhyjë në një fenomen që po shikohet në ekranet shqiptare.

Këta intelektualët që pranojnë ish ministrin e Ramiz Alisë, Sasha Gjinushin kryetar Akademie të Shkencave dhe nuk duan shikojnë në TV, fjala vjen Alfred Çakon.
Nuk thonë një fjalë për shpopullimin e vendit dhe korrupsionin e KM po shqetësohen nga personazhet e tv.

Këta intelektualë që spekullojnë mbi gjakun kur në tokë ka një viktimë. Format e rikthimit të nenit 55 në demokraci dhe dënimi i njerëzve për agjitacion e propagandë.

Latest articles

Related articles