Basha: Të hapim një faqe të re për Shqipërine dhe për shqiptarët! SHQIPERIA DO TË BËHET!

Muajt e fundit kam takuar shume prej jush në çdo cep të Shqipërisë.
Pjesemarrja, angazhimi dhe interesimi juaj është garancia me e bukur e se ardhmes tone!
Sespe Partia Demokratike është shpresa e vetme e shqipëtarëve per ndryshim!
Sespe Partia jone eshte e vetmja alternative europiane ndaj kesaj kaste politike te rrenuar nga korrupsioni dhe te vjeteruar nga pushteti!
Une e di që sot SHQIPËRIA ka nevoje per ne: ajo po na therret, njesoj si para 33 vjetëve:
Ti japim fund tranzicionit shqiptar
Ti japim duart klasës politike 33 vjecare.
Te hapim një faqe të re per Shqipërine dhe per shqiptaret!
Dhe Ne, Partia Demokratike, do ta bejme kete!
SEPSE SHQIPËRIA DO TE BEHET!

Do ta bëjmë, ashtu sikurse kemi filluar, me sinqeritet dhe modesti me njerezit, duke i afruar ata qe kanë përzemër fatet e shqiptarëve dhe Shqipërisë.
Duke folur përditë me njerëzit, duke i takuar ata nga afër dhe duke biseduar sy më sy, më këdo që është zhgënjyer nga sistemi politik 33 vjecar.
Duke e forcuar bashkëpunimin tone të ngushtë me aleatët tanëndërkombëtarë dhe partnerët tane strategjike, të cilët kanë dhënë një kontribut të paçmueshëm në këto 33 vite tranzicion për demokracinë dhe shtetin shqiptar, dhe të cilët i falenderoj nga kjo sallë në emër të të gjithë anëtarëve të Partisë Demokratike.

Latest articles

Related articles