Pse nuk ka elektricist OSHE ? E zbulon ing. Duleviç

nga Ing. Azmer Duleviç

Më shkruajti një miku im e me tha Azmer pse spekullon për pagat e Elektriçistave ,ja thashë atij po jua them edhe juve!

Çdo gjë që unë nxjerr e verifikojë dhe pastaj flasë, jo për gjë por ta dini ju që nuk më njihni!

E kuptoni pse nuk ka elektricista OSHEE?
Sepse paga është 46 mijë lekë!

Mos të flasim pastaj për inxhinierat se është të vësh duart në kokë!

Ndërrojeni ndonjëherë kanalin nga ERTV-të e BB se jeni dehur nga sukseset e qeverisë !
ad

(Bashkangjitur keni pagat që i paguan OSHEE )

Latest articles

Related articles