Aktivisti patriot Aulon Kalaja çel nismën “Shqipëria kundër shpopullimit”

Nisëm nga Lushnja e kongresit, takimet për nismën “Shqipëria kundër shpopullimit”. Faleminderit për mikpritjen dhe ftoj këdo që ka dëshirë të na bashkohet, në këtë rrugëtim kombëtar.
🇦🇱

Latest articles

Related articles