Berisha urdhëron bojkotimin e Kuvendit

Komisioni i Ligjeve është përfshirë në debate për shkak të përjashtimit të deputetëve të opozitës, rrëzimit të Komisioneve Hetimore dhe bllokimit të Reformës Zgjedhore. Deputetët Dhurata Çupi dhe Saimir Korreshi, kanë kundërshtuar sjelljen e mazhorancës dhe e kanë konsideruar si mbyllje të rrugës institucionale për opozitën në Kuvend. Për këtë shkak ato kanë braktisur mbledhjen e Komisionit pasi kanë shprehur qëndrimin në emër të opozitës.

Latest articles

Related articles