Si po e poshtëron Rama veriun e Shqipërisë

Rruga kombëtare Shkodër – Tiranë gjatë muajve të verës është një torturë për mijëra njerëz që e përshkruajnë çdo ditë. Nga 3 deri në 5 orë për më pak se 100 kilometra. Infrastruktura e dobët rrugore me interseksione absurde çmend derrin në trafik.
I pyetur për këtë problem, kryeministri i vendit Edi Rama, ka thënë se këta të vuajtur do të vuajmë edhe ca sepse do të vijë korridori blu!? Ai tha se kjo ishte një problem i trashëguar. Harron se ka 1 dekadë që qeveris vendin me të mira dhe me të këqija. Ai ka hedhur çdo vit më shumë se gjysmën e buxhetit në jug sepse po zhvillon pronët dhe asetet turistike të kastës së tij oligarkike. Ai po vjedh shqiptarët për hir të turizmit në jug. Ai urren veriun e vendit sepse nuk ka mundësi tjetër që e lejon infrastrukturën në këtë far feje.
Kryeministri Edi Rama ndoshta do jetë në pushtet edhe për 1 dekadë tjetër prapë hajdut do të ngelet në sytë e shumë shqiptarëve të mirë e të ndershëm që nuk e kanë ulur kokën klaneve të Rilindjes me shkop bejsbolli.

Latest articles

Related articles