Zv. Ministrja Mira Rakacolli e sëmurë, qeveria i mbulon 3 mln lekë shpenzime për kurimin

Qeveria shqiptare ka akorduar një fond prej 3 milionë lekësh për të mbuluar shpenzimet e kurimit për zv/ministren e Shëndetësisë Mira Rakacolli – Kapisyzi .

Vendimi u publikua në Fletoren Zyrtare të 25 korrikut 2023.

Ky fond përballohet nga Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor dhe pagesa bëhet me paraqitjen e faturave përkatëse të institucionit të kurimit.

Latest articles

Related articles