BE pezulloi fondet për bujqësinë, Tabaku: Kambanë alarmi, hetimi zbuloi se…

Deputetja demokrate Jorida Tabaku ka reaguar në lidhje me pezullimin e fondeve për bujqësinë nga Bashkimi Europian.

-800-0-411da673958e909ad8f7561cf5c0321a

Tabaku shprehet se pas një hetimi të gjatë nga institucioni i OLAF, u zbulua skema korruptive dhe për pasojë fondet IPARD për bujqësinë do të anulohen dhe kjo është shqetësuese.

Tabaku: Dita nisi shqetësuese se Shqipëria pas një hetimi të gjatë nga OLAF është zbuluar një skemë korruptive dhe si rezultat i kësaj fondet IPARD për bujqësinë për Shqipërinë do të pezullohen. Kjo është shqetësuese. Sot, skema piramidale e ngritur me fondet e IPARD që është bërë publike duhet të ishte një kambanë alarmi. Kjo ka ndodhur si përfshirje korruptive. Sot, skemat piramidale me fondet e BE apo fondet publike llogaritet 8 mld euro për një vend që ka një buxhet sa gjysma e abuzimeve.

Latest articles

Related articles