PD, Tabaku: Inceneratorët dëshmi e shtetit të kapur

Kohët e fundit, ka dalë një diskutim për kapjen e shtetit. Se si ligjet shkruhen në zyra biznesnesh, se si i gjithë shteti shqitpar është në shërbim të atyre që sot përfitojnë. Se si ligjet shkruhen në zyra biznesmenësh.

Se si e gjithë administrata shqiptare, shkruan shkresa i shkojnë bizneseve edhe ato japin përgjigjet. dhe se si vendimet e Këshillit Bashkiak shkruhen në zyra biznesesh. Kjo është kapja e shteti! Se ne pyesim çfarë është kapja e shtetit? Ja kjo është kapja e shtetit!

Nuk ka gjë më të rëndë se sa ligje që shkruhen me porosi pasi kjo është kapja e shtetit.

Meqënëse kemi këtu përfaqësues të Ministrisë së Financave dua të japë vlerësimin tim për përfaqësues të kësaj ministrie që i kanë qëndruar fort ligjit. Inkurojohesh kur sheh që ka punonjës shteti që i qëndrojnë ligjit dhe nuk janë të gjithë njësoj.

z. Yzeiri se ke qenë dhe në opozitë. Por, dua të falenderoj drejtoreshën e përgjithshme të buxhetit dhe ish ministrin e financave z. Cani që i kanë qëndruar fort çështjes së inceneratorëve deri në momentin e fundit ku gjithë pjesa e mbetur e qeverisë i çonte ligjet e shtetit dhe shkresat e shtetit për t’u shkruar nga Klodian Zoto dhe Mirel Mërtiri.

Latest articles

Related articles