Karabina kundër punësimit me detyrim të studentëve të mjekësisë

Ish-ministrja e Arsimit Mirela Karabina me anë të një komunikimi Skype në emisionin “Epiqendër” të moderatores Sonila Musai u shpreh kundër draftit të qeverisë për studentët e mjekësisë që të lidhin kontratë pune në Shqipëri pas përfundimit të studimeve.

Karabina tha se kjo gjë nuk duhet të ndodhë dhe se nuk është normale. Ajo u shpreh se gjërat duhet të zgjidhen dhe jo të merren sanksione ndaj studentëve.

Latest articles

Related articles