Safet Gjici dhe Alma Kaçi në sallën e gjyqit

Safet Gjici dhe Alma Kaçi janë në sallën e gjyqit. Ish-kryebashkiaku i Kukësit ka dalë sot para GJKKO-së, pas akuzës për korrupsion pasiv. Alma Kaçi është 40-vjeçarja e cila e filmoi ish-kryebashkiakun duke kryer marrëdhënie intime me të në zyrën e Bashkisë së Kukësit. Gjici ndodhet brenda kafazit të gjykatës, në ndryshim nga Alma.

Latest articles

Related articles