Video erotike e Safet Gjicit | Arjan Çani: Të gjithë nëpër zyra e bëjnë

Eksperti i Kriminalistikës Ervin Karamuço ka komentuar mbrëmjen e sotme videon e skandalit, ku kryebashkiaku i shkarkuar i Kukësit, Safet Gjici shfaqej duke kryer marrëdhënie seksuale me një grua në ambientet e zyrës së tij.

Ai u shpreh në “Zonë e Lirë” se për gruan në fjalë edhe prokurorët janë shumë të rezervuar nesë është punojëse kopshti apo ka biznes privat, ndërsa shtoi se është rreth 40 vjeçe.

Karamuca: është një grua rreth 40 vjec, nga Berati, jeton në Durrës dhe ka një biznes. Ka një variant tjetër që është punonjëse në një kopësht në varesi të Bashkisë, por kjo nuk është e konfirmuar. Emri i fillon me “A”. Edhe prokurorët janë shumë të rezervuar nesë është punonjëse ose jo, nëse është provokim apo jo.

Çani: Fati i keq i Safetit se të gjithë nëpër zyra e bëjnë. Dhe shumë mirë bëjnë, më mirë në zyrë sesa në hotele, le namë.

Karamuço: Zyra e shtetit i përket popullit dhe jo shijeve seksuale.

Latest articles

Related articles