Kushtetuesja legjitimon konfiskimit të pronave me VKM, reagon Gaz Bardhi

Sekretari i Përgjithshëm i PD Gazment Bardhi ka reaguar në lidhje me vendimin e Gjykatës Kushtetuese për konfiskimin e pronave me VKM.

Në një postim në Twitter ai shkroi se një vendim i tillë nuk ishte surprizë dhe se ishte i paralajmëruar nga kryeministri Rama.

Sipas tij GJK nuk i rezitoi presionit të Edi Ramës dhe oligarkëve të tij.

“Asnjë surprizë: Vendimin e sotëm të Gjykatës Kushtetuese e ka shpallur Edi Rama më 15.12.2022, ku kërkoi nga GJK të mos lajthisë dhe e sfidoi hapur duke paralajmëruar moszbatimin e çdo vendimi të ndryshëm.

Latest articles

Related articles