U sëmur gjatë fluturimit, 11-vjeçari humb jetën pas uljes emergjente të avionit

Një 11-vjeçar ka ndërruar jetë në Budapest.

I mituri humbi ndjenjat në një aeroplan të “Turkish Airlines’, i cili sapo fëmija u ndje keq, bëri një ulje emergjente në Budapest.

Gjendja shëndetësore e fëmijës u përkeqësua gjatë fluturimit dhe piloti i avionit u detyrua të bënte uljen emergjente.

Fëmijës iu dha ndihma mjekësore menjëherë pas uljes së avionit në Budapest, por fatkeqësisht me gjithë përpjekjen e mjekut, 11-vjeçari humbi jetën.

Latest articles

Related articles