Gjobat e Rrugores për shkelësit e ligjit, brenda një jave mbi 2 mijë masa për rripin e sigurimit

Njoftimi: Policia Rrugore e Tiranës

Vijojnë kontrollet e shtuara në të gjitha akset rrugore, për evidentimin dhe ndëshkimin e shkelësve të rregullave të qarkullimit që janë rrezik potencial për përfshirje në ngjarje rrugore si dhe për rritjen e parametrave të sigurisë rrugore, në kryeqytet.

1-Gjatë javës që lamë pas 16 shtetas janë arrestuar dhe proceduar për drejtim automjeti, në gjendje të dehur, pa leje drejtimi, dhe për shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor.
2-Janë ndëshkuar me masë administrative 702 drejtues mjetesh, për përdorim të celularit gjatë drejtimit të mjeteve.
3-309 drejtues mjetesh janë ndëshkuar për mosdhënie përparësie këmbësorëve, në vija të bardha.
4- 2,567 drejtues mjetesh janë ndëshkuar për mosvendosje të rripit të sigurimit.
5-Janë vendosur 297 masa administrative, për mosvendosje të kaskës mbrojtëse, nga drejtuesit e motomjeteve.
6-Janë vendosur 297 masa administrative, për parakalime të gabuara.
7- Janë bllokuar 17 automjete.

Latest articles

Related articles