Artistët, politikanët apo biznesmenët? Detektivja ‘hap thesin’, zbulon kush tradhton më shumë

Dedektivja e çifteve Shkënda Lili ka treguar të tjera detaje nga profesioni i saj duke u ndal tek veçantitë, por edhe tek rreziqet që e shoqërojnë.

E ftuar në “S’e luan Topi”, ajo u shpreh se po t’i ndajmë tradhtitë sipas profesioneve, politikanët dhe biznesmenët janë ata që mbajnë vendet e para.

“Më shumë tradhtojnë të pasurit”, ka thë ajo.

Erjona Rusi: Artistët, politikanët apo biznesmenët?

Shkënda Lili: Më shumë janë politikanët dhe biznesmenët, artistët nuk po i fus këtu.

Erjona Rusi: Pra prapë dalim tek ata që kanë më shumë para.

Shkënda Lili: Në Shqipëri mbajnë dy lidhje njëkohësisht, edhe familjen, edhe lidhjen me të dashurën.

Latest articles

Related articles