Policia amerikane heton raportet për prani jashtëtokësorësh

Sy të mëdhenj dhe me shkëlqim dhe të gjatë gati 10 metra. 100% jo njeri. Alienë.

Kjo është telefonata te numri 911 që iu drejtua policisë muajin e kaluar nga një banor i zonës së Las Vegasit që raportoi jetë jashtëtokësore në oborrin e shtëpisë së tij, vetëm rreth një orë pasi policia lokale dëshmoi një objekt që binte nga qielli.

Hetimi paranormal nga policia nuk dha asnjë përgjigje.

“Më 1 maj 2023, rreth orës 12:29, policia mori një telefonatë për një situatë të dyshimtë”, tha Departamenti i Policisë së Las Vegas në një deklaratë me email.

“Oficeri ka kryer një hetim paraprak dhe ka mbyllur ngjarjen si të pabazuar”, shtoi ai.

Rreth orës 23:50, më 30 prill, pamjet e kamerës së trupit nga një oficer i Policisë Metropolitane të Las Vegasit kapën një objekt të ndritshëm dhe të ndezur, sipas kanalit televiziv lokal ”8 News Now”.

Rreth 40 minuta më vonë, një banor lokal bëri një telefonatë në 911 për të raportuar se diçka “100% jo njerëzore” po e shikonte nga oborri i shtëpisë së tij pak pasi ai dhe familja e tij panë një objekt që binte nga qielli.

“Ka një person 10 metra të gjatë pranë tij, dhe një tjetër është brenda shtëpisë, dhe ka sy të mëdhenj dhe po na shikon – dhe është ende atje”, tha telefonuesi.

“Betohem se kjo nuk është një shaka, kjo është e vërtetë – ne jemi të tmerruar”, tha telefonuesi.

“Pra, ka dy njerëz në oborrin e shtëpisë tuaj?”, pyeti dispeçeri.

“E saktë, dhe ata janë shumë të mëdhenj”, tha telefonuesi.

”Ata na duken si të huaj. Ata nuk janë 100% njerëz”, shtoi ai.

Departamenti i Mbrojtjes po gjurmon më shumë se 800 raste të “fenomeneve ajrore të paidentifikuara”, të quajtura shpesh UFO, nga 27 vitet e fundit, sipas zyrtarëve qeveritarë, të cilët shtuan se vetëm 2% deri në 5% të rasteve mund të shpjegohen.

Latest articles

Related articles