Gulenistët që po ndihmojnë komplotin e Sali Berishës

Sali Berisha nuk është i vetëm në përpjekjen për të trazuar opozitën dhe gjithë Shqipërinë.

Nuk janë vetëm njerëzit e qarqeve greke në media, biznese, banka dhe kapital që janë mbështetës të lëvizjes së Foltores. Ku për të thënë të vërtetën vetëm kryepeshkopi Janullatos nuk ka bërë diçka për Sali Berishën në publik dhe në prapaskenë. Të gjjthë të tjerë, po.

Në aleancë me Sali Berishën janë dukshëm gylenistët antierdoganistë që shikojnë tek Berisha mini-protektorin e tyre. Nuk është vetëm biznesmeni i spitaleve dhe i edukimit që ka lidhur kapitale me familjen Berisha, por edhe gazetarë dhe analistë të dalë nga shkollat gyleniste të infiltruara në media që janë në vijën e parë të komplotit kundër PD dhe opozitës.

Kjo aleancë e pashenjtë u pa ashiqare në mbrojtjen e Sali Berishës (dhe Ilir Metës) pas mbylljes së shkollave me frymëzim gylenist në vendin tonë.

Por këta gylenistë duhet të dinë diçka. Të gjithë e duan komplotin, por askush komplotistët. Sali Berisha mund ta dojë komplotin e tyre, por nuk i do komplotistët.

Latest articles

Related articles