Të paktën 400 ushtarë rusë u vr*në, pretendon Ukraina

Të paktën 206,600 ushtarë rusë janë vrarë që nga fillimi i luftës, me 400 të “eliminuar” dje, ka pohuar Ukraina.Në përditësimin e fundit të humbjeve ruse, Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës tha se ka shkatërruar gjithashtu 3797 tanke dhe 2993 drone.

Sky News nuk ka qenë në gjendje të verifikojë në mënyrë të pavarur këto shifra dhe Rusia nuk lëshon përditësime mbi humbjet e saj luftarake.

Latest articles

Related articles