Këta janë fituesit e garës ndërkombëtare “Tiranathlon”

Përfundon edicioni i tretë i garës ndërkombëtare “Tiranathlon”, ku morën pjesë mbi 200 garues nga 18 vende të ndryshme të botës. Ky event i madh sportiv, u organizua në Parkun e Liqenit të Farkës. Aktiviteti përkoi edhe me vitin kur Tirana mban titullin Qyteti Europian i Sportit, ku u bënë bashkë tre disiplinat më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm dhe vrap.

Fituesit e garës sipas kategorive janë si më poshtë:

SPRINT – MESHKUJ

1. Panagiotis Polyzos

2. Kivanc Sahinkaya

3. Angelos Vozikis

SPRINT – FEMRA

1. Iva Pavlovic

2. Evelina Bobujani

3. Danai-Elina Makridaki

OLYMPIC – MESHKUJ

1. Borislav Palashev

2. Strahinja Trakic

3. Albion Ymeri

OLYMPIC – FEMRA

1. Anastasia Peycheva

2. Konstantina-Nantia Zyntzanaki

3. Gergana Stoyanova

OLYMPIC RELAY

1. Eduard Dalla

2. Miti Kote

3. Kristo Naci

SPRINT RELAY

1. Bujar Bakiu

2. Dorian Hoxhallari

3. Julian Lekocaj

Latest articles

Related articles