70% e qytetarëve nuk e duan këtë klasë politike! Pas 14 majit do të ketë riorganizim në PD

Mirela Karabina, drejtore e Komunikimit dhe Medias në PD foli në rubrikën “Opinion” në News24 për fushatën elektorale të 14 majit.

Gjatë bisedës në studio, ajo tha se vendi ka nevojë për një politikë që të ngjallë shpresë dhe besim.

Teksa foli për garën e Roland Bejkos, ajo tha se fushata është në rrugën e duhur dhe se pavarësisht se në garë ishte më vonë se kandidatët e tjerë, ka arritur që t’u tregojë qytetarëve se meritojnë një qeverisje të denjë.

Latest articles

Related articles