“Nikulaj, i 15-ti në listën e “të fortëve” të Lezhës” – Gazetarja zbërthen vrasjen e Shëngjinit: Ja lidhja e krimit me politikën

Anila Hoxha ka zbardhur detaje të reja nga vrasja e biznesmenit Ardian Nikulaj.

Anila Hoxha: Në kohën kur Ardian Nikulaj u fut në politik kishte një detyrim, të nënshkronte ligjin e dekriminalizimit. Dhe çfarë bëri? Në ato kutizat pranoj që kishte kryer dy dënime, me burg dhe gjobë. Problemi këtu është se kemi një marrëdhënie simbiotike të politikës me krimin. Krimi këtë ka, do të shkoj në politikë. Mirëpo, problemi qëndron te politika. Pse e lejon? Pse politika merr njerëzit me të shkuar të errët?

Duma: Në listën e “të fortëve” të Lezhës, të sajtin mund ta rendisësh Nikulajn?

Anila Hoxha: Është e vështirë…

Latest articles

Related articles