KAS rrëzon kërkesën e PL për emërimin e Berishës si kryetari i Ilir Metës

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka rrëzuar kërkesën e partisë së lirisë për vendosjen e emrit të Sali Berishës në fletën e votimit si kryetar i koalicionit “Bashkë fitojmë”.

KAS pranoi kërkesën e PD për të pasqyruar emrin e drejtuesit të koalicionit në fletën e votimit, por rrëzon kërkesën e tyre për pasqyrimin e logove të partive përbërëse të koalicionit në fletën e votimit.

Koalicioni “Bashkë fitojmë” paraqiti në KQZ shkresën që konfirmon se drejtues i koalicionit është deputeti Sali Berisha.

Nga ana tjetër PD e drejtuar nga Alibeaj ka kërkuar që të vendoset emri i kryetarit të partisë më të madhe të koalicionit (emrin e Metës),

Latest articles

Related articles