VIDEO | Xheloze për Jorin, Kiara bën gjestin ndaj Luizit: Ti pres…

Dje përpara Prime-t vajzat shkuan në dhomën e grimit të rregulloheshin për spektaklin që i priste.
Luizi mbaron gjithmonë shpejt dhe vjen vërdallë ku të ngacmojë ose provokojë vajzat.

Kësaj here e kishte me Jorin por nuk i ka shpëtuar syrit të Kiarës e cila ka lënë grimin për tu çuar dhe i ka shkuar Luizit tek dushi(po lahej ngjitur me Jorin) dhe e paralajmëron të bëjë kujdes përndryshe ja pret ato dhe ja jep në dorë.

Latest articles

Related articles