Tjetër çift në Big Brother? Ronaldo puth në buzë Dean

Situatat dhe dinamikat nuk kanë të mbaruar në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Kështu ka ndodhur edhe në një moment në shtëpinë e madhe, ku Ronaldo i ka rrëmbyer një puthje Deas.

Dea i ka kërkuar Ronaldos të thotë se ajo do ishte finalist. E teksa gazetari e ka thënë këtë para kamerave më pas është kthyer dhe i ka rrëmbyer një puthje Deas. Banorët e tjerë janë befasur dhe kanë nisur të qeshin, po ashtu edhe Dea.

Dea: Unë dua të thuash që jam finalist.

Ronaldo: Po unë e kam thënë këtë. Dea Mishel do tëë jetë finalist e këtij Big Brother.

Latest articles

Related articles