KQZ bllokon aktivitetet e 2 Ministrive dhe 5 Bashkive. Kryesojnë Lushnja, Cerriku, Gjirokastra, Korça

Asetet publike dhe administratën në takime elektorale, KQZ bllokon aktivitetet e dy ministrive dhe Përdorimi i aseteve publike dhe administratës është i ndaluar me ligj përgjatë fushatës elektorale. Fushata e Lokaleve të 14 Majit, zyrtarisht edne ska nisur por nuk kanë munguar aktivitetet politike duke nisur me prezantimet e kandidatëve dhe drejtuesit politik të qarqeve krah tyre në takime me stafet apo administratën publike. Ky shqetësim është vendosur thuaj në çdo raport të OSBE-ODIHR për zgjedhjet në shqipëri, ndërsa Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve ka kapur në shkelje dy ministri dhe disa bashki në vend duke ju anuluar aktivitetet publike. ËebLajm sjell një listë të aktiviteteve të ndaluara ku nuk mungojnë përurim punimesh për mure rretheuse deri në takim me jektët apo ekselentët e qyteteve.

Inspektim ne Spitalin Qendror ne QSUT

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale | 23/03/23 | Aktivitete të NdaluaraAktivitetet e raportuara

Inspektim ne Spitalin Qendror ne QSUT-Organizim i punes se urgjences Lloji i Aktivitetit: Inspektim/kontroll Data:: 27/03/2023 Ora:: 10:00 Vendi i Zhvillimit:: Qendra Spitalore Universitare “Nene Tereza” Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia…

Bisede e Hapur per klasterin dixhital per audioviziven

Ministria Kulturës | 20/03/23 | Aktivitete të NdaluaraAktivitetet e raportuara

Bisede e Hapur per klasterin dixhital per audioviziven Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Bisede e Hapur per klasterin dixhital per audioviziven Data:: 24/03/2023 Ora:: 14:00 Vendi i Zhvillimit:: Salla e Parkut te Artit, Ministria e Kultures Shteti: Shqipëri Qarku:…

Inspektim i punimeve ne rrugen e fshatit Zhulat

Bashkia Gjirokaster | 20/03/23 | Aktivitete të NdaluaraAktivitetet e raportuara

Inspektim i punimeve ne rrugen e fshatit Zhulat Lloji i Aktivitetit: Inspektim/kontroll Data:: 24/03/2023 Ora:: 12:00 Vendi i Zhvillimit:: Rruga e fshatit Zhulat Shteti: Shqipëri Qarku: Gjirokaster Bashkia: Gjirokaster Njësia Administrative: Cepo Folësit kryesorë::…

Latest articles

Related articles